Asuntomessut 2016

Olemme vahvasti mukana tämän vuoden Asuntomessuilla, jotka järjestetään kotikaupungissamme, Seinäjoella 8.7.-7.8.2016. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kohteisiimme! 

 

Mäihä

mäihä muubs (kOHDE 2)

Mäihä MUUBS on 38,5 m²:n yksiö Lakea Oy:n rakennuttamassa modernissa puukerrostalo Mäihässä. Mäihä MUUBS on sisustettu kuvitteelliselle keikkalääkärille, joka työskentelee läheisessä keskussairaalassa. Yksiön miesasukas arvostaa sujuvaa arkea ja paikkaa, jossa voi rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen. Asukas harrastaa matkustelua ja liikkumista lähimaastoissa. Mäihä MUUBS on arjen luksusta ja aidoista materiaaleista valmistettuja yksilöllisiä sisustustuotteita.

Mäihä MUUBSin sisustuksessa tavoitteena on tuoda uudenlaista ajattelua yksiön tilasuunnitteluun. Hotellihuonemainen kalustus toimii hyvin myös yksin asuvan aikuisen kodissa. Puu, betoni, nahka ja metalli juttelevat hyvin keskenään tässä maskuliinisessa sisustuksessa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

 


Mäihä

MÄIHÄ GALLERIA KONSTI (KOHDE 3)

Mäihä Galleria Konsti on taideteollisuusnäyttely messuvieraille. Asunto on sisustettu galleriaksi, jossa pohjalaiset taide- ja käyttöesineet näyttäytyvät kodin mittakaavassa.

Tämän kohteen tila- ja kalustesuunnittelun on tehnyt Maria-Elina. Henna toimii vapaa-ajallaan Konsti ry:n puheenjohtajana ja on järjestänyt näytteilleasettajat galleriaan.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

 


Mäihä

MÄIHÄ LUSTO (KOHDE 4)

Mäihä Lusto on 71 m²:n kolmio Lakea Oy:n rakennuttamassa modernissa puukerrostalo Mäihässä. Mäihä Lusto on sisustettu juuri eläköityneelle, aktiiviselle pariskunnalle, joka muuttaa maalta kaupunkiin lähelle lastensa perheitä ja kaupungin palveluja. 

Mäihä Lusto on sisustettu nuorekkaalla ja skandinaavisella tyylillä. Muistot asukkaiden vanhasta maaseutukodista näkyvät tässä kohteessa raikkaan modernisoituina versioina. Kohteen lämminhenkinen sisustus sopii monen ikäisille asukkaille. Vihreä sisustus on tällä hetkellä erittäin trendikäs, mutta metsänvihreissä sävyissä on myös jotain todella rauhoittavaa ja ajatonta. Mäihä Lustossa puu ja kotimaisuus ovat tärkeitä teemoja. Mäihässä puun tunnelma ja tuoksu on vastustamaton.

Tämän kohteen sisustussuunnittelun on tehnyt Maria-Elina.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

 


Lakka Lakeus

LAKKA LAKEUS (KOHDE 11)

Tämä kohde on sisustettu eurooppalaiseen tyyliin laadukkaasti ja selkeästi. Värimaailma on sekoitus mustaa, valkoista ja harmaata. Pintaratkaisut ovat laadukkaita ja kestäviä kuten myös värimaailma. Pohjaratkaisultaan tämä koti on selkeä ja toiminnallinen.

Tämän kohteen pinta- ja värisuunnitelman on tehnyt Nina.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

 


Samsö

JÄMERÄ SAMSÖ (KOHDE 13)

Sisustustyyliltään koti on skandinaaviseen tapaan raikas, selkeä ja toiminnallisuutta korostava. Materiaalit, struktuurit ja värit ovat tarkkaan harkittuja. Luonnonvalolla ja valaistuksella on myös tärkeät roolit kodissa.

Tämän kohteen sisustussuunnittelun on tehnyt Nina.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.

 


Pikkuusen_paree_iso

PIKKUUSEN PAREE (KOHDE 42)

Tässä talossa huokuu lämminhenkisyys ja kodikkuus ulko-ovelta lähtien. Isot ikkunat, avaruus, toimiva pohjaratkaisu, isot terassit ja rauhallinen värimaailma ovat tämän kodin helmet. 

Tämän kohteen sisustussuunnittelun on tehnyt Nina.

Tutustu kohteeseen tarkemmin tästä.