Akustiikkasuunnittelu

 

TILAN ÄÄNIMAAILMA RAUHALLISEKSI

Tilan äänimaailmalla on suuri merkitys ihmisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin niin kotona kuin työpaikoilla. Hyvin toimiva akustiikka parantaa tilan viihtyvyyttä kokonaisvaltaisesti.

Omakotirakentamisessa akustiikka jää liian usein suunnitteluvaiheessa huomioimatta. Varsinkin uusissa rakennuksissa, joissa on paljon avaraa ja korkeaa tilaa sekä suuria ikkunoita, akustiikka on usein ongelma. Äänenvaimennusmateriaalia lisäämällä ja sitä oikein sijoittelemalla tilojen akustiikkaa voidaan merkittävästi parantaa ja lyhentää häiritsevää jälkikaiunta-aikaa. Viime vuosina yleistyneet kotiteatterihuoneet asettavat myös omat haasteensa kodin akustiikalle. Kun satsaat hyvään teatterilaitteistoon, muista huomioida myös akustiikka.

Työpaikoilla melu on konkreettinen terveyshaitta. Työn tekeminen vie pidemmän ajan, jos melu katkaisee ajatukset. Avotoimistot ovat tätä päivää ja monet työtehtävät vaativat keskittymistä. Hyvällä akustiikalla voidaan parantaa työhyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Markkinoilla on nykyään monia sisustusystävällisiä akustiikkaratkaisuja, jotka soveltuvat hyvin erilaisiin sisustuksiin. Edustamiamme akustiikkaratkaisuja ovat mm. Soften, Yeseco, Abstracta ja Konto.

Palvelumme:

  • Akustiikan kartoitus
  • Akustiikan suunnittelu
  • Asennuspalvelu

OTA YHTEYTTÄ

Tiina Roos, puh. 040 543 5619, tiina(at)makelaroos.fi