Nina Mäkelä

Osakas, hallituksen puheenjohtaja, sisustussuunnittelija, fysioterapeutti


Nina

 

Yrittäjänä joka päivä on erilainen, jännittävä ja haasteita täynnä – päivääkään en vaihtaisi pois. Työni  on antoisaa ja koostuu ihmisten kohtaamisista, ratkaisujen etsimisestä, unelmien toteuttamisesta ja yhdessä iloitsemisesta.

Suunnittelijana pidän haasteista ja ongelmien ratkaisemisesta. Olen ideapankki, joka innostuu nopeasti ja jonka ajatukset välillä kiitävät valon nopeudella. Suunnitteluprosessin aikana olen herkkä tunnistamaan asiakkaani mieltymykset ja löytämään heille oikeat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Suunnittelijana haluan myös yllättää ja tuoda uusia visioita asiakkaideni arvioitavaksi.

Oma sisustustyyliäni kuvaa lause "Less is more". Olen minimalisti ja lempimateriaalini on puu. Haaveilen puutalosta ja kauniista puutarhasta, jossa olennaista olisi myös hyvä Feng Shui.

Vapaa-aikana nautin juoksemisesta Irlannin setterimme Sagan kanssa. Pidän ruoanlaitosta ja kokkaan mielelläni monipuolista ja terveellisestä ruokaa perheelleni johon kuuluu aviomies sekä 11- ja 14- vuotiaat pojat. Rakastan huvila-elämää, merta ja tuulta. Olen nautiskelija, joka herkistyy myös musiikista.OTA YHTEYTTÄ

Puh. 040 026 5904
nina(at)makelaroos.fi


SEURAA NINAA
 

  • instagram
  • linkedin
  • pinterest