Tiina Roos

Osakas, toimitusjohtaja, fysioterapeutti, ammattijärjestäjä ja esteettömyyskartoittaja


tiina-esittely

 

Tilan suunnittelussa on tärkeää oikea tunnelma. Viihtyisä työympäristö ruokkii luovuuteen ja luovassa tilassa syntyy aina uutta. Pidän tiloista, missä kaikelle on oma paikkansa – silloin työn tekeminen on vaivatonta ja keskittyminen työhön sujuu. Ergonomiaa ei myöskään pidä unohtaa!

Oikeanlaisten työympäristöjen rakentaminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi on haaste, jonka haluan ottaa vastaan. Kodissa tavaroiden järjestys tuo mielenrauhaa ja antaa aikaa elämälle. On ihanaa kun asukkaan tai perheen muistot ja persoonallisuus näkyvät sisustuksessa. Koti kertoo aina omaa tarinaansa asukkaasta, siitä millainen juuri sinä olet
– anna sen siis näkyä.

Minua inspiroi onnistuminen työssä! Se, että löydämme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Luonto omassa kauneudessaan antaa inspiraatiota, mutta innostun myös arkkitehtuurista ja kauniisti rakennetuista maisemista.

Olen luonteeltani rauhallinen diplomaatti, mutta kolmevuotiaan pojan äidiltä vaaditaan myös rämäpäisyyttä. Rugby ja yhteinen moottoripyöräharrastus aviomiehen kanssa tuovat asennetta arkeen. Juoksu on minulle myös tärkeä harrastus. Paras päivä alkaa aikaisella juoksulenkillä toisten vielä nukkuessa. Juostessa asiat menevät oikeaan järjestykseen ja on aikaa ajatella. Kun itse voin hyvin, kaikki ympärilläni voivat hyvin. Jaksan paremmin, olen luova – tässä ja nyt.


OTA YHTEYTTÄ

Puh. 040 543 5619
tiina(at)makelaroos.fi


SEURAA TIINAA

  • instagram
  • linkedin
  • pinterest