Yritykset ja julkiset tilat

 

Sisustussuunnittelua yrityksille - asiakasta kuunnellen

”Mäkelä & Roos teki meille kokonaisvaltaisen suunnitelman kokoustilojemme päivittämisestä tähän päivään.Yhteistyö sujui mielestämme hyvin. Saimme valmiit suunnitelmat ja hinnan. Pääsimme itse vaikuttamaan kokoustilojen tekstiilien ja huonekalujen valintaan ja näin myös hintaan.”

Anne Marie Lauhasmaa/ Power Park

 

Se, millaisessa ympäristössä ja tilassa teemme töitä, vaikuttaa työmme tehokkuuteen ja suurelta osin myös hyvinvointiimme. Esteetön, rauhallinen ja toimiva työympäristö, missä kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa, ruokkii luovuutta jota työn teossa tarvitaan. Kun työpaikan tilat ovat huolella suunniteltu ja niihin on luotu tunnelma, se virittää luovuutta; ja luovuutta edistävässä tilassa syntyy aina uutta.

Parhaimmillaan nykypäivän työympäristö taipuu moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen. Keskittymistä ja työrauhaa vaativat tehtävät hoidetaan omassa sopessa poissa hälyn keskeltä; ja uutta luodaan tiimityötiloissa, jotka kannustavat innovatiiviseen työskentelyyn. Valitset vain sopivan työtilan kunkin tarpeesi mukaan. Tilan vaihtaminen paitsi tukee työskentelyä, se myös parhaimmillaan inspiroi ja virkistää työntekijää. Trendi on selkeä: joustavien, eri tarpeisiin taipuvien tilojen määrä kasvaa kun uusia toimitiloja suunnitellaan ja vanhoja uudistetaan.

Palvelumme yrityksille:

  • Sisustussuunnittelu yrityksen toimitiloihin sekä muihin julkisiin kohteisiin
  • Projektinhallinta uudis- ja muutoskohteissa
  • Työympäristön kartoitus
  • Akustiikkasuunnittelu (katso tarkemmin täältä)
  • Tekstiilisuunnittelu (katso tarkemmin täältä)
  • Ergonomia ja esteettömyyskartoitukset (katso tarkemmin täältä)

Palveluprosessimme takaa sen, että asiakas saa haluamansa tilat - pidämme langat käsissämme ja vapautamme asiakkaan resursseja. Tutustu palveluprosessiimme tästä.

OTA YHTEYTTÄ

Nina Mäkelä, puh. 040 026 5904, nina(at)makelaroos.fi

Tiina Roos, puh. 040 543 5619, tiina(at)makelaroos.fi